GLAD PÅSK.

Jaha nu när det för tillfället har lugnat ner sig vid lokstallet, kan man koncentrera sig på modelltågen igen.

Fick hem en laddning av timmervagnar från en kille i Borlänge, träffade honom på hobbymarknaden iSträngnäs islutet av februari iår. Det är en standard containervagn från tillverkaren PIKO, som han satt dit timmer bonkar, färg och ny SJ märkning.

Passade på att vädra Dmloket och ta lite bilder.

När jag ändå var ifarten så kom dom nyinköpta och ihopkopplade Daloken framsmiley

Nårga av dom sista bilderna på X9:an innan avfärden mot Gävle. Enligt uppgift drags den senare av Dubbla Da lok 888+936!!!+bruna personvagnar, åh det missade jagsmiley, men kunde ju inte så där och glo hela dagen hur gärna man en viljat

Den kunde dom ju ha lämnat kvar…….hehehe

eller dessa två? Dessa två ska ju enligt uppgift ha vart på besök i Katrineholm på natten den 28/3. Nån som sett eller vet nått???? Aja får fortsätta köra Da iskala 1:87 istället.

Håller även på att föra en diskution med mästerbyggaren Jörgen Edgar om en X9:a iskala 1:87… men det är ett annant framtida projekt…återkommer mer om det när det finns nått att skriva om det. Se hans hemsida, Mycket fina modeller! i skala Z-N- H0. htt://jorgenedgar.se